Петел следи какво се случва с Емили, която е една от

...
Петел следи какво се случва с Емили, която е една от
Коментари Харесай

Приятелят на Емили: Откарана е в безсъзнание в Пирогов

" Петел " следи какво се случва с Емили, която е една от най-обсъжданите българки напоследък.

Трансмомичето, което преди време хвърча по родните автомагистрали с тротинетката със 100 км/ч, е откарано незабавно в " Пирогов ". Това разкри пред " България Днес " приятелят й Тихомир.

" Случило се е тъкмо до сервиза, където поддържаме тротинетката. Емили е била в безсъзнание. Откарана е с кола за спешна помощ в " Пирогов ". Като цяло се е разминала с най-лошото, само че пострадванията й са много. Когато падна на околовръстното със 100 км, не беше толкоз зле ситуацията ", разкри участникът от " Фермата ", който преди месеци бе жена и се подвизава под името Мелиса.

Според Тихомир Емили е ударена преднамерено от лидера. След случая водачът е отпрашил с гневна скорост. Без даже да спре и да окаже помощ на падналото трансмомиче.

" Не съм бил на мястото на катастрофата - споделя Тихомир/Мелиса. Очевидци са снимали номера на буса, който е блъснал Емили. Убеден съм, че е било преднамерено. Разказаха ми, че водачът е засякъл Емили на велоалеята ", разкрива още Тихомир.

Участникът от " Фермата " не схваща по какъв начин до момента неговата обичана не е имала сходен случай на автомагистралата, където шпори тротинетката с 100 и даже повече километри.

" Убеждаваха я да спре да кара по огромните пътища, тъй като било рисково. Е, спря. И какво? Удариха Емили в града, на велоалеята, където сякаш трябвало да караме тротинетката ", сподели още Тихомир, написа novini.bg.

Преди повече от седмица Емили се зарече, че в никакъв случай повече няма да кара бързо по огромните пътни артерии в страната. Трансмомичето пусна за продажба мощното возило. И си взе дребна тротинетка, с която да обикаля из София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР